Апи-Элите-тураах цай

Уг цай нь үндсэн 3 үйлчилгээ үзүүлнэ.

  • Өөх хайлуулах үйлчилгээ
  • Шээс зөөлөн хөөх үйлчилгээ
  • Хоолны шингэц сайжруулах үйлчилгээ
    Цайн дахь эмийн ургамлын иж бүрдэл, ногоон цайны навчтай хосолсноор бодисын солилцоо хэвийн болгож, таргалалтын хүчин зүйлийг зохицуулдаг.

Уг ногоон цайнд Гандаудер төрлийн ногоон цай орсон байдаг. Хятадууд уг ногоон цайг “Ногоон сувд” гэж нэрлэдэг. Цайны навч эфирийн тосыг сайтар хадгалж цайны сайхан амт, үнэрийг хэвээр байлгадаг бөгөөд олон удаа хандлахад чанараа алддаггүй онцлогтой. Ногоон цайнд полифенол агуулагддаг бөгөөд дулаан солилцоог хэвийн болгосноор хуримтлагдсан өөхийг хайлуулах үйлчилгээтэй байдаг.

Жин бууруулахад оролцож байгаа чухал бүрэлдэхүүн бол цагаан гаа байна. Цагаан гаа нь ходоод гэдэсний үйл ажиллагаа, хоолны шингэцэд сайнаар нөлөөлж, бодисын солилцоо хэвийн болгоно. Цагаан гааны үндэс нь дулааны солилцооны онцгой үйлчилгээ үзүүлдэг. Цагаан гааг хэрэглэхэд дулаан зарцуулалт нэмэгдсний үр дүнд бодисын солилцоо түргэсэж, энерги зарцуулалт нэмэгддэг.

Аньс, хусны нахиа, нохойн хошуу нь ногоон цайтай хосолсноор шээс зөөлөн хөөж, биеийн илүүдэл шингэн гадагшлуулж, хаван буулгана.

Төлөгч өвс, багваахайн ханд нь гэдэс, цөсний хүүдийн шүүрлийг нэмэгдүүлнэ.

Ойролцоо найрлагатай бүтээгдэхүүн

Хэрэглэгчийн үр дүнгээс

Үр дүнгээсээ хуваалцах