Зөгий хэрхэн зөгийн бал үйлдвэрлэдэг вэ?

Зөгийн цэцэгс дамжин нисэхдээ балт шүүс сорж, балт гүеэндээ цуглуулаад үүрэндээ ирээд хүлээн авагч зөгийд өгнө.  Хүлээн авагч зөгий дараагийн зөгийнд дамжуулна гэх мэтээр 50 гаруй зөгийн шүүрлээр баяжин ташаалавчид гаргадаг.  Ингэж бидний дуртай зөгийн бал бий болдог  юм байна. Та бүхэнд нэгэн сонирхолтой бичлэгийг хүргэж байна. 

Цэвэр зөгий бал олон жилийн туршид чанараа алддаггүй бөгөөд хөгцөрч мууддаггүй, гайхалтай ариутгагч шинж чанартай байдаг. Баланд 18%-ийн ус, 80%-ийн чихэрлэгийн зүйл байдгаас гадна цардуул, уураг, А, В, С витамин, янз бүрийн хорт бичил биетийг устгагч нийтдээ 400 гаруй төрлийн бодис агуулсан байдаг.  Тиймээс зөгийн балыг хүнс тэжээлээс гадна, биеийн эсэргүүцэл сайжруулах, тайвшруулах болон ханиад, хүүхдийн амны гэмтэл, түлэнхий шарх зэрэг олон төрлийн өвчинг анагаахад ашигладаг.

ТЕНТОРИУМ® компаний зөгийн бал нь лабораторийн шинжилгээгээр  баталгаажсан зөгийн бал юм.

Хариу өгөх

Таны имэйл хаяг нийтлэгдэхгүй.

Хуваалцах

Линк хуулан авах

Хуулах