Цэвэр балыг хэрхэн таних вэ?

Хуурамч болон цэвэр зөгийн бал ялгах энгийн аргууд байдаг. Цэвэр балыг усанд хийхэд амархан уусдаг ба тунадас үүсдэггүй бол хуурамч нь удаан уусч, усанд тунадас үүсдэг. 

Мөн балыг халбагаар гоожуулаад дээш өргөхөд цэвэр бал үргэлжлүүлэн гоожих, тасрахдаа доод хэсэг нь дээш сойгдоно. Харин хуурамч бал ус шиг дусагнан, үл сойгдоно.

Зөгийн балыг харанхуй, сэрүүн газар шилэн эсвэл модон, хүнсний зориулалттай хуванцар саванд хадгалвал тохиромжтой. Хөнгөнцагаан болон бусад төмөр саванд хадгалахад бал хүний биенд сөрөг нөлөө үзүүлэх бодис ялгаруулдаг. 

Та цэвэр бал хэрэглэхийг хүсвэл ТЕНТОРИУМ® компаний “Парма” цэвэр балыг хэрэглээрэй.

Холбоотой нийтлэл: Зөгий хэрхэн зөгийн бал үйлдвэрлэдэг вэ?

Хариу өгөх

Таны имэйл хаяг нийтлэгдэхгүй.

Хуваалцах

Линк хуулан авах

Хуулах